Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή μαθητών σε Τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης μαθητών Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου.

Πατήστε "Mου αρέσει" για να γίνεται κι εσείς υποστηρικτές της σελίδας μας στο Facebook και να παρακολουθείτε όλες τις αναρτήσεις μας.

Αλλάξτε το μέγεθος του κειμένου πατώντας το ανάλογο νούμερο...


Heimweg 4

33604 BIELEFELD

Tel.& Fax: 0521 25228652

Email

griechische.gemeinde.bielefeld@gmail.com

Bielefeld 10 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣ

Τον Ελληνισμό Bielefeld & Περίχωρα

Θέμα: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή μαθητών σε Τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης μαθητών Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου ("Ολοήμερο" Σχολείο)

Σας ανακοινώνουμε ό,τι όλες οι βαθμίδες της εκπαίδευσης του Bieledelf είναι πλήρως στελεχωμένες με εκπαιδευτικό προσωπικό (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο, Γυμνάσιο & Λύκειο).

Επίσης, σας ενημερώνουμε ό,τι η Ελληνική Κοινότητα του Bielefeld, έπειτα από έγκριση του Συντονιστικού Γραφείου Εκπαίδευσης,  προτίθεται να δημιουργήσει Τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης για τους μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου 
("Ολοήμερο" Σχολείο). Ειδικότερα, η δημιουργία των συγκεκριμένων τμημάτων θα αφορά τις μεσημβρινές ώρες από 13:50 μέχρι και 16:30, με μικρή οικονομική συνεισφορά για τα ενδιαφερόμενα μέλη προκειμένου να καλυφθούν οι αμοιβές των παιδαγωγών των τμημάτων αυτών.

Παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους  στα παραπάνω τμήματα,  να δηλώσουν την συμμετοχή τους εντός του μήνα Δεκεμβρίου στο Γραφείο της Ελληνικής Κοινότητας, τις παρακάτω ημέρες:

Παρασκευή και ώρα 17:00 - 19:00

Κυριακή και ώρα 10:00 – 12:00

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλ. 0157 83496501, κ. Μανώλη Κατσαμάνη.Ο Πρόεδρος                          Ο Γραμματέας


Κωνσταντίνος Μπάκας            Ιωάννης Αναστασόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου