Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση του Ηπειρώτικου Συλλόγου Bielefeld για της δραστηριότητές που θα λάβει μέρος

Πατήστε "Mου αρέσει" για να γίνεται κι εσείς υποστηρικτές της σελίδας μας στο Facebook και να παρακολουθείτε όλες τις αναρτήσεις μας.

Αλλάξτε το μέγεθος του κειμένου πατώντας το ανάλογο νούμερο...


Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ηπειρώτικου Συλλόγου Bielefeld για της δραστηριότητές που θα λάβει μέρος στο επόμενο χρονικό διάστημα: 


Ο Ηπειρώτικος Σύλλογος Bielefeld θα λάβει μέρος μέχρι τις 
30. Ιουνίου στις παρακάτω εκδηλώσεις:

Το Σάββατο, 26 Απριλίου 2014, το χορευτικό του Συλλόγου μας θα λάβει μέρος στη εκδήλωση της Πόλης Bielefeld´´13. Bielefelder Nacht der Museen- Nachtansichten`` στο Historisches Museum Bielefeld, Ravensberger Park 2, 33607 Bielefeld. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν Ηπειρώτικοι χοροί στις 8:30 και στις 10:30 το βράδυ.

Την Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014, o Σύλλογος μας θα λάβει μέρος στη εκδήλωση της Πόλης Bielefeld``BI-INTEGRALE`` στο Ravenberger Park. Διάφορες ομάδες εργασίας του Συλλόγου μας με αφοσίωση και προθυμία έχουν αναλάβει πολλές δραστηριότητες στο πλαίσιο της Γιορτής αυτής με αποκορύφωμα την παρουσίαση παραδοσιακών χορών, στη μεγάλη σκηνή , από την ιδιαίτερη πατρίδα μας την Ήπειρο.

Την Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014, το χορευτικό του Συλλόγου μας θα λάβει μέρος στο μεγάλο Πανηγύρι της Ελληνικής Ορθόδοξης Ενορίας Αποστόλου Παύλου Bielefeld όπου οι χορευτές, ντυμένοι με παραδοσιακές στολές, θα παρουσιάσουν χορούς του τόπου μας.

Το Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014, μετά από Πρόσκληση του Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Gütersloh κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, o Σύλλογος μας θα λάβει μέρος στη εκδήλωση της Πόλης Gütersloh, ´´Gütersloh International´´ στο Stadthalle, όπου θα θα γίνει παρουσίαση εθνικών παραδοσιακών χορών από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας.

Την Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014, το χορευτικό του Συλλόγου μας θα λάβει μέρος στη εκδήλωση της Πόλης Bielefeld ´´NRW TAG´´ στη Sportbühne am Bunnemannplatz , στις 6:00 το απόγευμα. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν Ηπειρώτικοι χοροί με παραδοσιακές στολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου