Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωση της Ελληνικής Κοινότητας Μπίλεφελντ για την πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώνει αύριο - Φωτογραφίες από την Μαθητική Ολυμπιάδα

Πατήστε "Mου αρέσει" για να γίνεται κι εσείς υποστηρικτές της σελίδας μας στο Facebook και να παρακολουθείτε όλες τις αναρτήσεις μας.

Αλλάξτε το μέγεθος του κειμένου πατώντας το ανάλογο νούμερο...


Ανακοίνωση 

Η Ελληνική Κοινότητα Μπίλεφελντ διοργανώνει πολιτιστική εκδήλωση με θέμα "Μινωϊκός, ο πρώτος ευρωπαϊκός πολιτισμός", το Σαββάτο 7 Ιουνίου 2014 στο χώρο της Ελληνικής Κοινότητας Μπίλεφελντ. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Δρ. Αλεξάκη Μανόλη*, συντονιστή εκπαίδευσης - συγγραφέα και θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης αυτής, στις 4 μ.μ και στον ίδιο χώρο, θα λάβει χώρα η εκδήλωση για την απονομή βραβείων στους μαθητές του Γυμνασίου, που διέπρεψαν στην Μαθητική Ολυμπιάδα, που έγινε πριν λίγο διάστημα στην Ελλάδα. *Ο Μανόλης Αλεξάκης είναι συγγραφέας ιστορικών μυθιστορημάτων, που αναβιώνουν την καθημερινή ζωή την περίοδο του Μινωικού πολιτισμού.
Τα Μεγάλα Ιερά, κέντρα θρησκευτικά και διοικητικά, κορυφαία δείγματα πολιτισμού, τέχνης με πολλές καινοτομίες αποδεικνύουν το επίπεδο των γνώσεων και των τεχνικών επιτευγμάτων της περιόδου αυτής. 


--------------

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από την Μαθητική Ολυμπιάδα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου